Det bästa märket av smart dörrlås

Släpp tid: 2021-06-28 17:20:51  träffar: 3

Smart dörr låser are posten-level av smarta hem. Även om det inte finnsnågra andra smarta hem som diskmaskiner och sveprobotar, kan bästa elektroniska lås betraktas som det mest accepterade smarta hemmet. Men hur ska smarta dörrlås väljas? Vad är garantierna för säkerheten? När vi pratar om smarta

door-lås, hänvisar vi främst till smarta fingeravtryckslås. De flesta människor oroar sig för om det smarta fingeravtryckslåset kommer att ha det chip skadade och kan inte öppna dörren. Faktum är att det inte ärnödvändigt att oroa sig.


the Traditionellnyckellås är en mekanisk låskärna, som öppnas genom att roteranyckeln. Det smarta fingeravtryckslåset är också en mekanisk låscylinder, men det lägger till en chipkontrollpanel, integreradnyckel, fingeravtryck, lösenord, tillfälligt lösenord, mobiltelefon bluetooth, kort, totalt 7 upplåsningsmetoder, så det är intenödvändigt att oroa sig för Öppnar dörren.

 

even Om chipet är skadat kan låset låsas uppnormalt. Nyckeln på utsidan av dörren och vredet på insidan av dörren öppnas med mekanisk rotation, vilket är densamma som det traditionella låset.

Säkerhetshänsyn är låscylindern. Det bästa Smart Code Lock är in
line c

level lås cylinder. Båda traditionella lås och

fingerprint låser

-are tillgängliga, så de är de säkraste.- based på ovanstående punkter, flera smarta dörrlås rekommenderas: 

Tidigare: Vad är skillnaden mellan ett dö...

Nästa: Det bästa märket av smart dörr...